Στην Κωνσταντινούπολη μετέβη ο Τ/κ ηγέτης

Στην Κωνσταντινούπολη μετέβη ο Τ/κ ηγέτης

Ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ αναχώρησε σήμερα το πρωί από τα κατεχόμενα για Κωνσταντινούπολη για να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις για την τουρκική εισβολή, που θα πραγματοποιηθούν από τ/κ οργανώσεις.
 

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι εκδηλώσεις θα τελούν υπό την αιγίδα της «πρεσβείας» του ψευδοκράτους ενώ κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη ο Ερσίν Τατάρ αναμένεται να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους τ/κ οργανώσεων και ΜΜΕ.

ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE