Στην Κωνσταντινούπολη μετέβη ο Τ/κ ηγέτης

Στην Κωνσταντινούπολη μετέβη ο Τ/κ ηγέτης

Ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ αναχώρησε σήμερα το πρωί από τα κατεχόμενα για Κωνσταντινούπολη για να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις για την τουρκική εισβολή, που θα πραγματοποιηθούν από τ/κ οργανώσεις.
 

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι εκδηλώσεις θα τελούν υπό την αιγίδα της «πρεσβείας» του ψευδοκράτους ενώ κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη ο Ερσίν Τατάρ αναμένεται να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους τ/κ οργανώσεων και ΜΜΕ.

ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.