Στην Κωνσταντινούπολη μετέβη ο Τ/κ ηγέτης

Στην Κωνσταντινούπολη μετέβη ο Τ/κ ηγέτης

Ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ αναχώρησε σήμερα το πρωί από τα κατεχόμενα για Κωνσταντινούπολη για να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις για την τουρκική εισβολή, που θα πραγματοποιηθούν από τ/κ οργανώσεις.
 

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι εκδηλώσεις θα τελούν υπό την αιγίδα της «πρεσβείας» του ψευδοκράτους ενώ κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη ο Ερσίν Τατάρ αναμένεται να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους τ/κ οργανώσεων και ΜΜΕ.

ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE