Μπανγκλαντές: 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κεραυνό σε γαμήλιο πάρτι

Μπανγκλαντές: 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κεραυνό σε γαμήλιο πάρτι

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 10 τραυματίστηκαν σήμερα, όταν κεραυνός έπληξε μια γαμήλια εκδήλωση, που γινόταν σε ένα πλεούμενο, στο βορειοδυτικό Μπανγκλαντές, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ο κεραυνός έπεσε στην περιοχή, την ώρα που το πλεούμενο έφθανε στις όχθες του ποταμού Πάντμα στην πόλη Σιμπγκάντζ, καθώς οι καλεσμένοι κατευθύνονταν στο σπίτι της νύφης, είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας Φαρίντ Χοσαΐν.

«Έχουμε πληροφορίες για 17 ανθρώπους που πέθαναν και άλλους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», περιέγραψε ο Χοσαΐν.

14 άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είπε ο πυροσβέστης Μεχερούλ Ισλάμ. Ο γαμπρός βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών.

Οι κεραυνοί σκοτώνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες ανθρώπους στο Μπανγκλαντές, το οποίο κήρυξε το φαινόμενο φυσική καταστροφή το 2016, όταν περισσότεροι από 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν τον μήνα Μάιο, μεταξύ αυτών 82 σε μια μόνο ημέρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE