Φωτιά σε όχημα στην Χλώρακα - Αποκλείστηκε η σκηνή για εξετάσεις

 Φωτιά σε όχημα στην Χλώρακα - Αποκλείστηκε η σκηνή για εξετάσεις

Φωτιά σε όχημα έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα ήταν σταθμευμένο στη Χλώρακα, όταν ξέσπασε η φωτιά γύρω στις 4.25 τα ξημερώματα.

Το όχημα ανήκει σε ένα πρόσωπο από την Συρία, μόνιμο κάτοικο Χλώρακας και ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας σήμερα αναμένεται να επισκεφτούν εκ νέου την σκηνή, προκειμένου να διαφανεί αν η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το όχημα που είναι μικρής αξίας, υπέστη εκτεταμένες ζημιές από την φωτιά.

Τα αίτια της πρόκλησης της πυρκαγιάς στο όχημα διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.