ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ : Ξημερώματα έτρεχε η πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ : Ξημερώματα έτρεχε η πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια

Η ώρα 04.56 ξημερώματα Πέμπτης 5 Αυγούστου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετέρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Δήμο Παραλιμνίου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου με 2(δύο) στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.13.

Από την πυρκαγιά και τον καπνό έπαθαν εκτεταμένες ζημίες όλος ο εξοπλισμός , η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή του καταστήματος καθώς επίσης επηρεάστηκε και η τζαμαρία γκαράζ σε διπλανή οικία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE