Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Η Lidl Κύπρου με προσήλωση στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει ένωσε τις δυνάμεις της με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) για καλό σκοπό.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτής της συνέργειας η Lidl Κύπρου παρέδωσε προϊόντα περιποίησης αξίας 5.000€, τα οποία θα διατίθενται μέσω κιτ φροντίδας σε άτομα με εμπειρία καρκίνου. Συγκεκριμένα τα προϊόντα που παραχωρήθηκαν προς δωρεά ήταν:
• Ενυδατική κρέμα χεριών
• Προϊόντα περιποίησης χειλιών (lip care)
• Οδοντόκρεμα
• Οδοντόβουρτσα
Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει το ανθρωπιστικό όραμα του Συνδέσμου και να προσφέρει έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους που μας χρειάζονται, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Η Lidl Κύπρου αναδεικνύοντας τη δυναμική της αλληλεγγύης και της προσφοράς, υποστηρίζει και προχωράει σε πράξεις δύναμης και ευθύνης, που στοχεύουν στην υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




