Η Lidl Κύπρου προσφέρει φροντίδα συμβάλλοντας στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας

Η Lidl Κύπρου προσφέρει φροντίδα συμβάλλοντας στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας

Διέθεσε προϊόντα με σκοπό τη δημιουργία «κιτ φροντίδας» για άτομα με εμπειρία καρκίνου.

Η Lidl Κύπρου με προσήλωση στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει ένωσε τις δυνάμεις της με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) για καλό σκοπό.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτής της συνέργειας η Lidl Κύπρου παρέδωσε προϊόντα περιποίησης αξίας 5.000€, τα οποία θα διατίθενται μέσω κιτ φροντίδας σε άτομα με εμπειρία καρκίνου. Συγκεκριμένα τα προϊόντα που παραχωρήθηκαν προς δωρεά ήταν:
• Ενυδατική κρέμα χεριών
• Προϊόντα περιποίησης χειλιών (lip care)
• Οδοντόκρεμα
• Οδοντόβουρτσα

Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει το ανθρωπιστικό όραμα του Συνδέσμου και να προσφέρει έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους που μας χρειάζονται, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Η Lidl Κύπρου αναδεικνύοντας τη δυναμική της αλληλεγγύης και της προσφοράς, υποστηρίζει και προχωράει σε πράξεις δύναμης και ευθύνης, που στοχεύουν στην υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE