Πέτρος Φιλιππίδης: Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης με κατ' οίκον περιορισμό

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης με κατ' οίκον περιορισμό

Αίτημα αποφυλάκισης για κατ΄οίκον περιορισμό ετοιμάζεται να καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος βρίσκεται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης και έχει κριθεί προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας On time ο ηθοποιός θα αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ζητώντας να τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωεντοπισμού, γνωστό ως «βραχιολάκι» και μάλιστα με δικά του έξοδα.

Ο ηθοποιός θα ζητήσει να μείνει κρατούμενος στο σπίτι του, μέχρι να γίνει η δίκη του έτσι ώστε να γλιτώσει την παραμονή του στο κελί με άλλους 19 κρατούμενους.

Γι΄αυτό και είναι διατεθειμένος να πληρώσει το κόστος του μηχανήματος, της τοποθέτησης αλλά και της ημερήσιας παρακολούθησης. Τα ίδια βήματα ακολούθησε και ο Δημήτρης Λιγνάδης με το αίτημά του ωστόσο να απορρίπτεται.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE