Φάρσα τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στη Λάρνακα

Φάρσα τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στη Λάρνακα

Λήξη συναγερμού στη Λάρνακα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο υπό ανέγερση Mall της πόλης, αφού δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε από τις εξετάσεις της Αστυνομίας και διαφάνηκε ότι πρόκειται για... φάρσα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση, όταν άγνωστοι κάλεσαν στο υπό ανέγερση Mall Λάρνακας αναφέροντας ότι έχουν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο κτήριο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου απέκοψαν την σκηνή και εκκένωσαν το Mall, ενώ στη σκηνή βρέθηκαν και πυροτεχνουργοί.

Εντός του κτηρίου υπήρχαν υπάλληλοι οι οποίοι διενεργούσαν εργασίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.