Φωτιά στην Αττική: Αγώνας δρόμου για να ελεγχθούν τα μέτωπα έως το μεσημέρι - Αναζωπυρώσεις στις Αφίδνες

Φωτιά στην Αττική: Αγώνας δρόμου για να ελεγχθούν τα μέτωπα έως το μεσημέρι - Αναζωπυρώσεις στις Αφίδνες

Δύσκολες ώρες ζει η Αττική, με την πυρκαγιά που αναζωπυρώθηκε χθες το μεσημέρι να συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτα και να είναι πλέον μέσα στις Αφίδνες, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας πέρασε την εθνική οδό προς Καπανδρίτι, στο ύψος των διοδίων, και από την άλλη πλευρά έφτασε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από το πρωί εντοπίζεται κυρίως στις Αφίδνες, με πολλές διάσπαρτες εστίες να αναζωπυρώνονται και να αναγκάζουν πυροσβέστες και εθελοντές να τρέχουν για να προλάβουν την επέκτασή τους. Στη μάχη έχουν ριχτεί και τα εναέρια μέσα.

«Υπάρχει μεγάλο μέτωπο προς Ιπποκράτειο Πολιτεία, δυο μικρά ας πούμε προς τα Βασιλικά και ένα στις Αφίδνες» τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης. Αρκετές είναι οι υλικές ζημιές και στους οικισμούς Κοσμοθέα και Δροσοπηγή, όπως φαίνεται από τη φωτογραφική καταγραφή των καταστροφών που έκανε ο ρεπόρτερ Χρήστος Χατζησπύρου του protothema.gr.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE