Φωτιά στην Αττική: Αγώνας δρόμου για να ελεγχθούν τα μέτωπα έως το μεσημέρι - Αναζωπυρώσεις στις Αφίδνες

Φωτιά στην Αττική: Αγώνας δρόμου για να ελεγχθούν τα μέτωπα έως το μεσημέρι - Αναζωπυρώσεις στις Αφίδνες

Δύσκολες ώρες ζει η Αττική, με την πυρκαγιά που αναζωπυρώθηκε χθες το μεσημέρι να συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτα και να είναι πλέον μέσα στις Αφίδνες, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας πέρασε την εθνική οδό προς Καπανδρίτι, στο ύψος των διοδίων, και από την άλλη πλευρά έφτασε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από το πρωί εντοπίζεται κυρίως στις Αφίδνες, με πολλές διάσπαρτες εστίες να αναζωπυρώνονται και να αναγκάζουν πυροσβέστες και εθελοντές να τρέχουν για να προλάβουν την επέκτασή τους. Στη μάχη έχουν ριχτεί και τα εναέρια μέσα.

«Υπάρχει μεγάλο μέτωπο προς Ιπποκράτειο Πολιτεία, δυο μικρά ας πούμε προς τα Βασιλικά και ένα στις Αφίδνες» τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης. Αρκετές είναι οι υλικές ζημιές και στους οικισμούς Κοσμοθέα και Δροσοπηγή, όπως φαίνεται από τη φωτογραφική καταγραφή των καταστροφών που έκανε ο ρεπόρτερ Χρήστος Χατζησπύρου του protothema.gr.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE