Φωτιά στην Αττική: Αγώνας δρόμου για να ελεγχθούν τα μέτωπα έως το μεσημέρι - Αναζωπυρώσεις στις Αφίδνες

Φωτιά στην Αττική: Αγώνας δρόμου για να ελεγχθούν τα μέτωπα έως το μεσημέρι - Αναζωπυρώσεις στις Αφίδνες

Δύσκολες ώρες ζει η Αττική, με την πυρκαγιά που αναζωπυρώθηκε χθες το μεσημέρι να συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτα και να είναι πλέον μέσα στις Αφίδνες, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας πέρασε την εθνική οδό προς Καπανδρίτι, στο ύψος των διοδίων, και από την άλλη πλευρά έφτασε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από το πρωί εντοπίζεται κυρίως στις Αφίδνες, με πολλές διάσπαρτες εστίες να αναζωπυρώνονται και να αναγκάζουν πυροσβέστες και εθελοντές να τρέχουν για να προλάβουν την επέκτασή τους. Στη μάχη έχουν ριχτεί και τα εναέρια μέσα.

«Υπάρχει μεγάλο μέτωπο προς Ιπποκράτειο Πολιτεία, δυο μικρά ας πούμε προς τα Βασιλικά και ένα στις Αφίδνες» τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης. Αρκετές είναι οι υλικές ζημιές και στους οικισμούς Κοσμοθέα και Δροσοπηγή, όπως φαίνεται από τη φωτογραφική καταγραφή των καταστροφών που έκανε ο ρεπόρτερ Χρήστος Χατζησπύρου του protothema.gr.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE