ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Με drone επιτηρούσε τη χασισοφυτεία του

Ελλάδα: Με drone επιτηρούσε τη χασισοφυτεία του

Την τεχνολογία επιστράτευσε ένας 49χρονος για να μην διακινδυνεύει να εντοπιστεί από αστυνομικούς, όταν πήγαινε στην χασισοφυτεία που είχε στήσει σε περιοχή των Γρεβενών. Όμως, το drone με κάμερα που χρησιμοποιούσε ήταν εκτός λειτουργίας όταν συνελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 49χρονου μετά από πολύμηνη έρευνα και αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, σύμφωνα με τα οποία προμήθευε με ακατέργαστη κάνναβη έναν 31χρονο, τον οποίο χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι». Όμως, έφτασαν στην σύλληψή τους, όταν ένας 45χρονος τους προμήθευσε με 35 ναρκωτικά χάπια.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος καλλιεργούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο κοντά στο σπίτι του 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με σύνεργα ποτίσματος, όπως και το drone, ένας φορητός υπολογιστής και μια εξωτερική μονάδα υπολογιστή.

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ο οποίος άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος στον 49χρονο και για διακίνηση ναρκωτικών σε βάρος των άλλων δύο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top