Ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού έστειλε 41χρονο στο Νοσοκομείο – Σοβαρή καταγγελία σε βάρος γιατρού

Ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού έστειλε 41χρονο στο Νοσοκομείο – Σοβαρή καταγγελία σε βάρος γιατρού

Καταγγελία σε βάρος γιατρού, ο οποίος φαίνεται να έδωσε ψεύτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ασθενή, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε από συγγενικό πρόσωπο του 41χρονο ασθενή, όπου διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο, πως δεν έχει εμβολιαστεί.

Η Αστυνομία διερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE