ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων της Παρασκευής - Τέσσερα άτομα έχουν αποβιώσει

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων της Παρασκευής -  Τέσσερα άτομα έχουν αποβιώσει

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 6 Αυγούστου 2021:

- Τέσσερα άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 437.

- 292 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 96 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 90,07% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 59,278 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 525 (ποσοστό θετικότητας: 0,89%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 104,994.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE