Ανακοινώθηκαν 113 νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 113 νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 113 νέα περιστατικά κορωνοϊού που εντοπίστηκαν μέσα από 16.517 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Όπως μεταδίδεται, από αυτά δύο προέρχονται από το εξωτερικό, 18 είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 93 είναι τοπικές μεταδόσεις. Από αυτές, στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 24, στην Κερύνεια 33, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 32, στην κατεχόμενη Μόρφου 2 και άλλα 2 περιστατικά στο Τρίκωμο.

Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 12.290 κρούσματα και 40 θάνατοι στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE