Ανακοινώθηκαν 113 νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 113 νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 113 νέα περιστατικά κορωνοϊού που εντοπίστηκαν μέσα από 16.517 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Όπως μεταδίδεται, από αυτά δύο προέρχονται από το εξωτερικό, 18 είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 93 είναι τοπικές μεταδόσεις. Από αυτές, στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 24, στην Κερύνεια 33, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 32, στην κατεχόμενη Μόρφου 2 και άλλα 2 περιστατικά στο Τρίκωμο.

Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 12.290 κρούσματα και 40 θάνατοι στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE