Δύο ακόμη θάνατοι στα κατεχόμενα από την COVID-19

Δύο ακόμη θάνατοι στα κατεχόμενα από την COVID-19

Δύο άτομα που ήταν θετικά στη νόσο COVID-19 πέθαναν σήμερα στα κατεχόμενα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 42.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο ένας ασθενής ηλικίας 74 ετών βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας από τις 18 Ιουλίου.

Το «υπουργείο υγείας» ανέφερε ότι ο 74χρονος είχε υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακά προβλήματα.

Επίσης, το «υπουργείο υγείας» ανέφερε ότι ο δεύτερος θάνατος αφορά 73χρονο, ο οποίος αρρώστησε σήμερα και κάλεσε ασθενοφόρο.

Μετά τις εξετάσεις, όπου κατέδειξαν ότι ήταν θετικός στην Covİd-19 μεταφέρθηκε στην εντατική και στη συνέχεια απεβίωσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE