Δύο ακόμη θάνατοι στα κατεχόμενα από την COVID-19

Δύο ακόμη θάνατοι στα κατεχόμενα από την COVID-19

Δύο άτομα που ήταν θετικά στη νόσο COVID-19 πέθαναν σήμερα στα κατεχόμενα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 42.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο ένας ασθενής ηλικίας 74 ετών βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας από τις 18 Ιουλίου.

Το «υπουργείο υγείας» ανέφερε ότι ο 74χρονος είχε υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακά προβλήματα.

Επίσης, το «υπουργείο υγείας» ανέφερε ότι ο δεύτερος θάνατος αφορά 73χρονο, ο οποίος αρρώστησε σήμερα και κάλεσε ασθενοφόρο.

Μετά τις εξετάσεις, όπου κατέδειξαν ότι ήταν θετικός στην Covİd-19 μεταφέρθηκε στην εντατική και στη συνέχεια απεβίωσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.