Δύο ακόμη θάνατοι στα κατεχόμενα από την COVID-19

Δύο ακόμη θάνατοι στα κατεχόμενα από την COVID-19

Δύο άτομα που ήταν θετικά στη νόσο COVID-19 πέθαναν σήμερα στα κατεχόμενα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 42.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο ένας ασθενής ηλικίας 74 ετών βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας από τις 18 Ιουλίου.

Το «υπουργείο υγείας» ανέφερε ότι ο 74χρονος είχε υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακά προβλήματα.

Επίσης, το «υπουργείο υγείας» ανέφερε ότι ο δεύτερος θάνατος αφορά 73χρονο, ο οποίος αρρώστησε σήμερα και κάλεσε ασθενοφόρο.

Μετά τις εξετάσεις, όπου κατέδειξαν ότι ήταν θετικός στην Covİd-19 μεταφέρθηκε στην εντατική και στη συνέχεια απεβίωσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.