ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι ισχύει για φεστιβάλ και συναυλίες - Οι διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι ισχύει για φεστιβάλ και συναυλίες - Οι διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αφορούν στη διοργάνωση συναυλιών, το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Διατάγματος αρ. 32, ημερομηνίας 30 Ιουλίου 2021, «απαγορεύονται οι μαζικές εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, παρελάσεις, συναυλίες, φεστιβάλ, σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, εξαιρουμένων των διοργανώσεων, για τις οποίες εκδίδονται κατευθυντήριες οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας»

Το Υπουργείο Υγείας δεδομένης της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, τις αυξημένες νοσηλείες που παρατηρούνται εξαιτίας της πλέον μεταδοτικής μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού, καθώς και την μέχρι σήμερα εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, δεν μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να παραχωρεί οποιαδήποτε έγκριση με βάση κατευθυντήριες γραμμές για τη διεξαγωγή συναυλιών και φεστιβάλ, σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE