ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έξαρση και στα κατεχόμενα - 156 κρούσματα εντοπίστηκαν σε 24 ώρες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έξαρση και στα κατεχόμενα - 156 κρούσματα εντοπίστηκαν σε 24 ώρες

Το "υπουργείο υγείας" ανακοίνωσε το Σάββατο 156 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 15.753 διαγνωστικών εξετάσεων. 

Τα πέντε αφορούν παράνομες αφίξεις από το εξωτερικό, τα 25 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 126 μεταδόσεις στην κοινότητα. Από αυτές 33 είναι στην Λευκωσία, τα 55 στη Κερύνεια, 34 στην Αμμόχωστο, ένα στη Μόρφου, ένα στη Λεύκα και 2 στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός περιστατικών ανήλθε στις 12.447 και ανακοινώθηκαν και 40 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE