Ελλάδα – Σερβία 10-13: Ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χρυσό στις καρδιές μας

Ελλάδα – Σερβία 10-13: Ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χρυσό στις καρδιές μας

strong>Οι ψυχάρες του Θοδωρή Βλάχου κοίταξαν στα μάτια το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Σερβία, αλλά ηττήθηκαν στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο με 10-13.

Η πορεία της Εθνικής ομάδας πόλο δεν ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου, αλλά είναι σίγουρο πως στις καρδιές όλων των Ελλήνων ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του το έχουν πάρει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE