Σε σοβαρή κατάσταση ο πεζός που παρασύρθηκε από όχημα - Πολυτραυματίας ο 66χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση ο πεζός που παρασύρθηκε από όχημα - Πολυτραυματίας ο 66χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο 66χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 66χρονος νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ να σημειωθεί ότι είναι πολυτραυματίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου γύρω στις 19:20, όταν 23χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όταν έφτασε σε διάβαση πεζών, παρέσυρε και τραυμάτισε 66χρονο, ο οποίος διασταύρωνε το δρόμο.

Ο 66χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE