ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ετοιμαζόταν να φύγει από την Κύπρο και την τσάκωσαν στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα

Ετοιμαζόταν να φύγει από την Κύπρο και την τσάκωσαν στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα

Υποθέσεις πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου μετά την σύλληψη δύο προσώπων στον αερολιμένα Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα συνελήφθη τα ξημερώματα στον αερολιμένα Πάφου πριν την αναχώρησή της στο Βέλγιο. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο έδειξε γαλλική ταυτότητα . Από περαιτέρω εξετάσεις ωστόσο διαφάνηκε ότι η φωτογραφία που απεικονίζεται στην ταυτότητα δεν είναι η ίδια με το πρόσωπο που την παρουσίασε. Κατόπιν τούτου, αυτή συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για σκοπούς ανάκρισης.

Εξάλλου διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 8.8.21 στο αεροδρόμιο Πάφου ένα πρόσωπο αφρικανικής καταγωγής προσπάθησε να ταξιδέψει για την Γαλλία δείχνοντας γαλλικό διαβατήριο. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν ήταν γνήσιο αλλά και το πρόσωπο που το παρουσίαζε δεν ήταν το πρόσωπο που απεικονίζονταν στην φωτογραφία του διαβατηρίου.

Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος ανέφερε το πραγματικό του όνομα και την καταγωγή του και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για τις δύο υποθέσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top