Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση αμόκ η σύζυγός του - Η αλλαγή που έκανε μετά το σάλο

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση αμόκ η σύζυγός του - Η αλλαγή που έκανε μετά το σάλο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην φυλακή, με τον γνωστό ηθοποιό, που διατηρεί ένα σκοτεινό μυστικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, να έχει καταγγελθεί για βιασμό και απόπειρες βιασμού, αλλά να έχει πάντοτε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Λίγο μετά την απολογία της, στην οποία τασσόταν υπέρ του συζύγου της, φυσικά, αποφάσισε να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει αν και μαθαίνουμε πως ούτως ή αλλιώς δεν είναι πολύ ενεργή καθώς το τελευταίο που την απασχολεί αυτή την περίοδο είναι να ποστάρει.

 

Πηγή: athensmagazine

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE