Εμβόλιο Pfizer: Δεν χρειάζεται ακόμη να προσαρμοστεί στις παραλλαγές της Covid-19

Εμβόλιο Pfizer: Δεν χρειάζεται ακόμη να προσαρμοστεί στις παραλλαγές της Covid-19

Το εμβόλιο κατά της Covid-19 των εργαστηρίων Pfizer/BioNTech δεν είναι ακόμη ανάγκη να προσαρμοστεί στις νέες παραλλαγές του κορωνοϊού που κυκλοφορούν, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της BioNTech προκρίνοντας μάλλον μια τρίτη δόση.


«Είναι πιθανό τους επόμενους 6 με 12 μήνες να εμφανιστεί μια παραλλαγή που θα απαιτεί την προσαρμογή του εμβολίου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ισχύει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Ουγούρ Σαχίν.

Η λήψη μιας απόφασης τώρα θα μπορούσε να αποδειχθεί εσφαλμένη, αν σε τρεις ή έξι μήνες μια άλλη παραλλαγή κυριαρχήσει», πρόσθεσε.

Πηγη: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.