ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Πέμπτη 12/8 - Απεβίωσαν δύο πρόσωπα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Πέμπτη 12/8 - Απεβίωσαν δύο πρόσωπα

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 12 Αυγούστου 2021:

-       Δύο άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 454.

-       276 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 95 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 84,43% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       11 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι λόγω COVID στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 53,484 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       402 (ποσοστό θετικότητας: 0,75%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 107,887.

Ακολουθούν αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE