Γυναίκα παντρεύτηκε τον άντρα που είχε καταδικαστεί για τον φόνο του αδερφού της

Γυναίκα παντρεύτηκε τον άντρα που είχε καταδικαστεί για τον φόνο του αδερφού της

Το μακρινό 1987, ο Τζον Τιέντζεν είχε καταλήξει στη φυλακή για τη δολοφονία του Μπράιαν ΜακΓκάρι, παρότι επέμενε πως είναι αθώος.

Εντέλει το 2019, μετά από 32 χρόνια πίσω από τα κάγκελα, ο 57χρονος πλέον άντρας αποφυλακίστηκε και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό αφού προέκυψαν φωτογραφίες και αστυνομικές αναφορές που δεν είχαν προσκομιστεί στη δίκη.

Δεν είναι μόνος του. Βλέπετε, παντρεύτηκε την Κρίσταλ Στράους, που είναι ετεροθαλής αδερφή του ΜακΓκάρι! Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα είχε αποφασίσει να στείλει ένα γράμμα στον Τιέντζεν, προκειμένου να του προσφέρει τη συγχώρεσή της για το έγκλημα, το οποίο ο πρώην κατάδικος επιμένει πως δεν συνέβη ποτέ, ισχυριζόμενος πως το θύμα είχε αυτοκτονήσει.

Αφού αντάλλαξαν πολλά γράμματα, η Κρίσταλ και ο Τζον ερωτεύτηκαν παράφορα και ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, με το μέλλον πάντως να προβλέπεται δύσκολο, καθώς οι Αρχές του Οχάιο επιμένουν πως ο Τιέντζεν είναι ένοχος και ότι αυτό αποδειχτεί εκ νέου, σε νέα δίκη.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE