Τελευταία ημέρα μεταβατικής περιόδου εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού

Τελευταία ημέρα μεταβατικής περιόδου εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων υπενθυμίζει, με ανακοίνωσή του, τους επιβάτες που προτίθενται να ταξιδέψουν στην Κύπρο ότι σήμερα λήγει η μεταβατική περίοδος εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού. 


Ως εκ τούτου, από  αύριο, Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, όσοι επιβάτες σκοπεύουν να ταξιδέψουν προς την Κύπρο  προσκομίζοντας Πιστοποιητικό Εμβολιασμού COVID-19 ή Πιστοποιητικό Ανάρρωσης COVID-19, το οποίο έχει εκδοθεί από τις αρμόδιες Αρχές των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Κρατών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και της Ελβετίας θα πρέπει να το προσκομίσουν υπό την ψηφιακή του μορφή  (EUDCC – EU Digital Certificate). 

Τέλος, σημειώνεται ότι για την έκδοση των ψηφιακών πιστοποιητικών που εκδίδονται από την Κυπριακή Δημοκρατία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.eudcc.gov.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE