Συνολικά 144 κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 144 κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 144 κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα από σύνολο 14.643 τεστ.


Το ένα περιστατικό αφορά άτομο που έφθασε από το εξωτερικό, 11 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 132 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Τα 47 από τα άτομα που εντοπίστηκαν θετικά είναι στην κατεχόμενη Λευκωσία, 46 στην Κερύνεια, 34 στην Αμμόχωστο, 2 στη Μόρφου και 3 στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκαν στα κατεχόμενα είναι 13.129, ενώ οι θάνατοι ασθενών με COVID-19 ανέρχονται σε 42.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.