«Ελπίδα φύγε»: Αυτό ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σύζυγό του μετά την προφυλάκιση

«Ελπίδα φύγε»: Αυτό ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σύζυγό του μετά την προφυλάκιση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω από τα σίδερα της φυλακής και ο ίδιος μπορεί να ψάχνει τρόπο να αποφυλακιστεί, δηλώνοντας αθώος απέναντι σε κάθε κατηγορία, αλλά παράλληλα τον απασχολεί η συνέχεια της ζωής της συζύγου του.

Η Ελπίδα Νίνου είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και πιστεύει στον άνδρα της ζωής της, αλλά εκείνος επιχειρεί να την προστατεύσει, μαζί με το παιδί τους. Κάπως έτσι, είχε κάτι ιδιαίτερο να της ζητήσει, όταν την είδε.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.