«Ελπίδα φύγε»: Αυτό ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σύζυγό του μετά την προφυλάκιση

«Ελπίδα φύγε»: Αυτό ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σύζυγό του μετά την προφυλάκιση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω από τα σίδερα της φυλακής και ο ίδιος μπορεί να ψάχνει τρόπο να αποφυλακιστεί, δηλώνοντας αθώος απέναντι σε κάθε κατηγορία, αλλά παράλληλα τον απασχολεί η συνέχεια της ζωής της συζύγου του.

Η Ελπίδα Νίνου είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και πιστεύει στον άνδρα της ζωής της, αλλά εκείνος επιχειρεί να την προστατεύσει, μαζί με το παιδί τους. Κάπως έτσι, είχε κάτι ιδιαίτερο να της ζητήσει, όταν την είδε.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE