Τσουρούλης και Γιολίτη δαμάζουν τα κύματα – Watersports, κοκτέιλ και…χαμόγελα σε γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τσουρούλης και Γιολίτη δαμάζουν τα κύματα – Watersports, κοκτέιλ και…χαμόγελα σε γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι καλοκαιρινές διακοπές της πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη, μαζί με τον σύζυγο της, Χρύσανθο Τσουρούλη φαίνεται να μην έχουν τελειωμό αυτό το καλοκαίρι.

Από την Ύδρα στη Μύκονο, από τη Μύκονο στην Ιταλία, και τώρα στην Κύπρο, το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Μετά την εξόρμηση στα βουνά, στο χωριό Γιόλου, σειρά είχε η επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, full καλοκαιρινές με χαμόγελο και ένα κοκτέιλ στο χέρι, όπως φαίνεται μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα βλέπουμε τόσο την πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης όσο και τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, να είναι λάτρεις των watersports αφού βρίσκονται στη θάλασσα δαμάζοντας τα κύματα στην περιοχή του Ακάμα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE