Τσουρούλης και Γιολίτη δαμάζουν τα κύματα – Watersports, κοκτέιλ και…χαμόγελα σε γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τσουρούλης και Γιολίτη δαμάζουν τα κύματα – Watersports, κοκτέιλ και…χαμόγελα σε γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι καλοκαιρινές διακοπές της πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη, μαζί με τον σύζυγο της, Χρύσανθο Τσουρούλη φαίνεται να μην έχουν τελειωμό αυτό το καλοκαίρι.

Από την Ύδρα στη Μύκονο, από τη Μύκονο στην Ιταλία, και τώρα στην Κύπρο, το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Μετά την εξόρμηση στα βουνά, στο χωριό Γιόλου, σειρά είχε η επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, full καλοκαιρινές με χαμόγελο και ένα κοκτέιλ στο χέρι, όπως φαίνεται μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα βλέπουμε τόσο την πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης όσο και τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, να είναι λάτρεις των watersports αφού βρίσκονται στη θάλασσα δαμάζοντας τα κύματα στην περιοχή του Ακάμα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE