Τσουρούλης και Γιολίτη δαμάζουν τα κύματα – Watersports, κοκτέιλ και…χαμόγελα σε γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τσουρούλης και Γιολίτη δαμάζουν τα κύματα – Watersports, κοκτέιλ και…χαμόγελα σε γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι καλοκαιρινές διακοπές της πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη, μαζί με τον σύζυγο της, Χρύσανθο Τσουρούλη φαίνεται να μην έχουν τελειωμό αυτό το καλοκαίρι.

Από την Ύδρα στη Μύκονο, από τη Μύκονο στην Ιταλία, και τώρα στην Κύπρο, το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Μετά την εξόρμηση στα βουνά, στο χωριό Γιόλου, σειρά είχε η επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, full καλοκαιρινές με χαμόγελο και ένα κοκτέιλ στο χέρι, όπως φαίνεται μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα βλέπουμε τόσο την πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης όσο και τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, να είναι λάτρεις των watersports αφού βρίσκονται στη θάλασσα δαμάζοντας τα κύματα στην περιοχή του Ακάμα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.