9,6 τόνοι κοκαΐνη στα χέρια της Αστυνομίας του Ισημερινού

9,6 τόνοι κοκαΐνη στα χέρια της Αστυνομίας του Ισημερινού

Η αστυνομία του Ισημερινού κατέσχεσε χθες Παρασκευή 9,6 τόνους κοκαΐνη προερχόμενους από την Κολομβία, ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών Αλεξάντρα Βέλα, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για ποσότητα άνευ προηγουμένου στην ιστορία της χώρας των Άνδεων.

«Πραγματοποιήθηκε μια ιστορική κατάσχεση», διαβεβαίωσε η κυρία Βέλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοκαΐνη, που κατά τα πρώτα στοιχεία μεταφερόταν από την Κολομβία προς το Μεξικό και τις ΗΠΑ, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε κατοικία στη Γουαγιακίλ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Η αξία πώλησής της υπολογίζεται σε περίπου 450 εκατομμύρια δολάρια.

Δύο ύποπτοι, πολίτες του Ισημερινού, συνελήφθησαν και κάπου δέκα πυροβόλα όπλα κατασχέθηκαν, διευκρίνισαν οι διωκτικές αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE