9,6 τόνοι κοκαΐνη στα χέρια της Αστυνομίας του Ισημερινού

9,6 τόνοι κοκαΐνη στα χέρια της Αστυνομίας του Ισημερινού

Η αστυνομία του Ισημερινού κατέσχεσε χθες Παρασκευή 9,6 τόνους κοκαΐνη προερχόμενους από την Κολομβία, ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών Αλεξάντρα Βέλα, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για ποσότητα άνευ προηγουμένου στην ιστορία της χώρας των Άνδεων.

«Πραγματοποιήθηκε μια ιστορική κατάσχεση», διαβεβαίωσε η κυρία Βέλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοκαΐνη, που κατά τα πρώτα στοιχεία μεταφερόταν από την Κολομβία προς το Μεξικό και τις ΗΠΑ, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε κατοικία στη Γουαγιακίλ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Η αξία πώλησής της υπολογίζεται σε περίπου 450 εκατομμύρια δολάρια.

Δύο ύποπτοι, πολίτες του Ισημερινού, συνελήφθησαν και κάπου δέκα πυροβόλα όπλα κατασχέθηκαν, διευκρίνισαν οι διωκτικές αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE