Τον έπιασαν με 25 κιλά ναρκωτικά στο αεροδρόμιο - Χειροπέδες σε 25χρονο

Τον έπιασαν με 25 κιλά ναρκωτικά στο αεροδρόμιο - Χειροπέδες σε 25χρονο

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών διερευνά η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) .


Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου εντπίστηκαν 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές 25χρονου που αφίχθηκε στον αερολιμένα Πάφου  από την Ελλάδα σήμερα.

Τα ναρκωτικά παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και ακολούθως ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Ο 25χρονος αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE