Τον έπιασαν με 25 κιλά ναρκωτικά στο αεροδρόμιο - Χειροπέδες σε 25χρονο

Τον έπιασαν με 25 κιλά ναρκωτικά στο αεροδρόμιο - Χειροπέδες σε 25χρονο

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών διερευνά η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) .


Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου εντπίστηκαν 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές 25χρονου που αφίχθηκε στον αερολιμένα Πάφου  από την Ελλάδα σήμερα.

Τα ναρκωτικά παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και ακολούθως ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Ο 25χρονος αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE