ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θλίψη για τον άτυχο Αντώνη που παρασύρθηκε από όχημα - «Ήταν ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια και ακεραιότητα»

Θλίψη για τον άτυχο Αντώνη που παρασύρθηκε από όχημα - «Ήταν ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια και ακεραιότητα»

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Αντώνη Αντωνίου, ο οποίος έχασε τα η ζωή του στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από όχημα τα ξημερώματα.

Ο άτυχος άνδρας, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 46χρονος στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία.

Ο 35χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του.

Σε ανακοίνωσή της η NIPD Genetics εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του Αντώνη Αντωνίου, λέγοντας ότι «σήμερα θρηνούμε για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας φίλου και συναδέλφου Αντώνη Αντωνίου. Ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, ακεραιότητα και αφοσιωμένος στην πρόοδο της Επιστήμης, ο Αντώνης ήταν ένα αναπόσπαστο και πολύτιμο μέλος της ομάδας Έρευνας & Ανάπτυξης της NIPD Genetics. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του αγαπημένου μας Αντώνη σε αυτή τη τόσο δύσκολη ώρα που περνούν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top