Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Η Super Κική, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κατέγραψε με το κινητό της άνδρα που αυνανιζόταν, μαζί με τις πινακίδες του αυτοκινήτου, και στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.
«Ακόμα και για εμένα, που έχουν δει τα μάτια μου πέντε πράγματα, ήταν πάρα πάρα πολύ σοκαριστικό. Φοβήθηκα πάρα πολύ μη με πατήσει την ώρα που είδε ότι τον τραβάω, γιατί άνετα θα μπορούσε να το κάνει», είπε αρχικά η Super Κική.
Ομως το Instagram στη συνέχεια κατέβασε τα stories της. Ετσι η Super Κική ανέβασε νέο βίντεο, για να εξηγήσει στους followers τι ακριβώς έχει συμβεί. Μάλιστα, δημοσίευσε και το μήνυμα που της έστειλε η αστυνομικός στην οποία έκανε την καταγγελία.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Super Κική:
Πηγή: iefimerida
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις