Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
«Χάρη στον Θεό και στη δουλειά πολλών, τώρα έχουμε εμβόλια για να προστατευτούμε κατά της COVID-19», σημειώνει ο Ποντίφικας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που προορίζεται για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας «It’s up to you» (Από σένα εξαρτάται), μια εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες της αμερικανικής ηπείρου, αναφέρει το ΑΠΕ.
«Αυτά μας προσφέρουν την ελπίδα να τελειώσουμε με την πανδημία, αλλά μόνον αν είναι διαθέσιμα για όλους και αν εργαστούμε από κοινού», προσθέτει. «Ο εμβολιασμός (…) είναι πράξη αγάπης και το να συμβάλουμε στο να εξασφαλιστεί ότι η πλειονότητα των ανθρώπων εμβολιάζεται είναι πράξη αγάπης. Αγάπης για τον εαυτό μας, αγάπης για την οικογένειά μας και τους φίλους μας, αγάπης για όλον τον κόσμο», υπογραμμίζει ο 84χρονος Ποντίφικας στο μήνυμά του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις