Στο Υπουργικό το αίτημα Πανεπιστημίων για φυσική παρουσία φοιτητών

Στο Υπουργικό το αίτημα Πανεπιστημίων για φυσική παρουσία φοιτητών

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα της διαχείρισης των νοσηλευόμενων ασθενών COVID-19, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, της οποίας προήδρευσε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, στην παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνας Γιαννάκη.

Στο Υπουργικό το αίτημα Πανεπιστημίων για φυσική παρουσία φοιτητών στο 80%
Κληθείς να σχολιάσει το αίτημα για φοίτηση στα Πανεπιστήμια με φυσική παρουσία στο 80% με προσκόμιση αρνητικού τεστ PCR, ο Υπουργός απάντησε ότι αυτό θα απασχολήσει το Υπουργικό τη Δευτέρα.

«Είναι κάτι που συζητήθηκε με τα Πανεπιστήμια, τα Πανεπιστήμια έχουν ζητήσει φυσική παρουσία φοιτητών στις αίθουσες, για να γίνει φυσική παρουσία πρέπει να υπάρχει ένα ψηλό ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών», ανέφερε ο κ. Χατζηπαντέλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE