Στο Υπουργικό το αίτημα Πανεπιστημίων για φυσική παρουσία φοιτητών

Στο Υπουργικό το αίτημα Πανεπιστημίων για φυσική παρουσία φοιτητών

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα της διαχείρισης των νοσηλευόμενων ασθενών COVID-19, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, της οποίας προήδρευσε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, στην παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνας Γιαννάκη.

Στο Υπουργικό το αίτημα Πανεπιστημίων για φυσική παρουσία φοιτητών στο 80%
Κληθείς να σχολιάσει το αίτημα για φοίτηση στα Πανεπιστήμια με φυσική παρουσία στο 80% με προσκόμιση αρνητικού τεστ PCR, ο Υπουργός απάντησε ότι αυτό θα απασχολήσει το Υπουργικό τη Δευτέρα.

«Είναι κάτι που συζητήθηκε με τα Πανεπιστήμια, τα Πανεπιστήμια έχουν ζητήσει φυσική παρουσία φοιτητών στις αίθουσες, για να γίνει φυσική παρουσία πρέπει να υπάρχει ένα ψηλό ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών», ανέφερε ο κ. Χατζηπαντέλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE