«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό - Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό -  Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα σε υποστατικό στο Παραλίμνι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία του ιδιοκτήτη του υποστατικού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 175 συνολικά μεταλλικές αμπούλες (υποξείδιο του αζώτου).

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν επίσης διάφορα άλλα προϊόντα, τα οποία θα σταλούν στο Κρατικό Χημείο για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE