«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό - Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό -  Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα σε υποστατικό στο Παραλίμνι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία του ιδιοκτήτη του υποστατικού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 175 συνολικά μεταλλικές αμπούλες (υποξείδιο του αζώτου).

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν επίσης διάφορα άλλα προϊόντα, τα οποία θα σταλούν στο Κρατικό Χημείο για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE