ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτσι ξεκίνησε ο καυγάς με τους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο για τα rapid test

Έτσι ξεκίνησε ο καυγάς με τους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο για τα rapid test

Μπέρδεμα και ένταση δημιουργήθηκε χθες (18/8) το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν δύο αστυνομικοί αντέδρασαν σε έλεγχο raid test.

Η πτήση τους που έφτανε από την Πρέβεζα είχε επιλεχθεί για τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε ορισμένες πτήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι σημαντικό ν’ αναφερθεί ότι στα έγγραφα που συμπληρώνονται για μετάβαση στην Ελλάδα προνοείται ότι μπορεί να διεξαχθεί τυχαίος δειγματοληπτικός έλεγχος, ασχέτως αν οι επιβάτες είναι εμβολιασμένοι ή όχι.

Πώς ξεκίνησε το περιστατικό

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline οι δύο υψηλόβαθμοι αστυνομικοί είχαν ταξιδέψει για διακοπές στην Ελλάδα με τις οικογένειές τους, όντας πλήρως εμβολιασμένοι.

Όταν ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να κάνουν rapid test αφού η πτήση τους επιλέγηκε τυχαία, ενημέρωσαν την λειτουργό ότι την προηγούμενη μέρα είχαν προβεί σε rapid test στην Ελλάδα, ενώ δεν ήταν οι μόνοι που αντέδρασαν στο άκουσμα της διενέργειας δειγματοληπτικού ελέγχου.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ζήτησαν εξηγήσεις για το όλο συμβάν - γιατί δηλαδή θα έπρεπε να υποβληθούν σε έλεγχο – και η λειτουργός στο αεροδρόμιο φαίνεται να είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντί τους, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαν αναφέρει ότι είναι αστυνομικοί.

Τότε στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Πολιτικής Αεροπορίας που συνομίλησαν με τους αστυνομικούς (σ.σ. σε εκείνο το σημείο έδειξαν τις αστυνομικές τους ταυτότητες). Αφού υποβλήθηκαν σε rapid test μαζί με τις οικογένειές τους, αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top