Διαψεύδει δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ για άσυλο στον Γκανί η Κυβέρνηση

Διαψεύδει δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ για άσυλο στον Γκανί η Κυβέρνηση

Δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ διαψεύδει η Προεδρία, αφού αναφέρεται ότι δεν έχει κατατεθεί αίτημα για πολιτικό άσυλο από Ασράφ Γκάνι.

Συγκεκριμένα, σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, τονίζει ότι «αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γενί Σαφάκ και τον ισχυρισμό ότι ο Αφγανός Πρόεδρος Ασράφ Γκανί, έχει ή προτίθεται να υποβάλει αίτηση για άσυλο στην Κυπριακή Δημοκρατία, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι, ούτε στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά ούτε και σε κάποια από τις Πρεσβείες μας στο εξωτερικό έχει κατατεθεί ανάλογο αίτημα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE