Εντοπίστηκε μετά από πληροφορία η 15χρονη ελλείπουσα στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε μετά από πληροφορία η 15χρονη ελλείπουσα στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, 15χρονη η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την κατοικία της στη Λεμεσό, από την περασμένη Κυριακή, 15 Αυγούστου.

Φωτογραφίες και τα στοιχεία της 15χρονης είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Μετά από πληροφορία, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού εντόπισαν τη 15χρονη σε περιοχή της Λεμεσού, γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.