Χαρίζει ζωή με τον θάνατό του ο Ιωάννης Γεωργίου - «Ήταν τυπικός, ανιδιοτελής και πάντα δίπλα στον συνάδελφό του»

Χαρίζει ζωή με τον θάνατό του ο Ιωάννης Γεωργίου - «Ήταν τυπικός, ανιδιοτελής και πάντα δίπλα στον συνάδελφό του»

Τον χαμό του Πυροσβέστη, Ιωάννη Γεωργίου, θρηνεί εδώ και μερικές μέρες η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο άτυχος άνδρας υπηρετούσε στον πυροσβεστικό σταθμό υπαίθρου Πελενδρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος πυροσβέστης υπέστη πριν εννέα (σ.σ. στις 11 Αυγούστου) ανακοπή καρδίας κατά τη μετάβασή του στον Αγροτικό Σταθμό όπου υπηρετούσε και εισήχθη στην εντατική, αφού οι γιατροί τον επανέφεραν στη ζωή.

Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο τυπικό, ανιδιοτελή, πρόσχαρο, πάντα δίπλα στο συνάδελφο του και πάντα δίπλα στο κοινό για προσφορά βοήθειας.

Ο Ιωάννης Γεωργίου χαρίζει ζωή με τον θάνατό του, με τη δωρεά των οργάνων του μετά θάνατον.

Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE