Στη Μύκονο κόλλησε κορωνοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος – Τα νεότερα για την υγεία του

Στη Μύκονο κόλλησε κορωνοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος – Τα νεότερα για την υγεία του

O Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πηγές, ο 37χρονος τραγουδιστής γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές καθώς είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού».

O τραγουδιστής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος.

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Τα όποια περιορισμένα στοιχεία περιήλθαν σε γνώση του μετά την αφυπηρέτηση του θα τα παραθέσει, αν χρειαστεί, εκεί όπου πρέπει με "κάθε υπευθυνότητα", αναφέρει ο τέως Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.