Υπό κράτηση 32χρονος για πρόκληση ανησυχίας έξω από το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας Πάφου

Υπό κράτηση 32χρονος για πρόκληση ανησυχίας έξω από το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας Πάφου

Υπό κράτηση τέθηκε 32χρονος για πρόκληση ανησυχίας έξω από το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη γύρω στο μεσημέρι, μετά από καταγγελία και σχετική ενημέρωση, περίπολο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβη στο χώρο του Γραφείο Ευημερίας Πάφου όπου ένα πρόσωπο 32 χρόνων φέρεται να προκαλούσε ανησυχία με το δικαιολογητικό ότι δεν ικανοποιούνταν τα αιτήματά του. 

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 32χρονος είναι αιτητής πολιτικού ασύλου.

Ακολούθως, συνελήφθη για το αδίκημα της πρόκλησης ανησυχίας και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου, όπου λήφθηκε κατάθεση και ο ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE