Στη Μύκονο κόλλησε κορωνοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος – Τα νεότερα για την υγεία του

Στη Μύκονο κόλλησε κορωνοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος – Τα νεότερα για την υγεία του

O Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πηγές, ο 37χρονος τραγουδιστής γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές καθώς είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού».

O τραγουδιστής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος.

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE