Στη Μύκονο κόλλησε κορωνοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος – Τα νεότερα για την υγεία του

Στη Μύκονο κόλλησε κορωνοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος – Τα νεότερα για την υγεία του

O Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πηγές, ο 37χρονος τραγουδιστής γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές καθώς είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού».

O τραγουδιστής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος.

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE