Απέσπασαν χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας 4 χιλιάδων ευρώ - Μπήκαν ενώ απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Απέσπασαν χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας 4 χιλιάδων ευρώ - Μπήκαν ενώ απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην Τσάδα, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες από τον ιδιοκτήτη κατοικίας ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του που διατηρεί στην Τσάδα, ενώ απουσίαζε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Ο παραπονούμενος ανέφερε στην Αστυνομία, ότι επιστρέφοντας διαπίστωσε χθες βράδυ ότι άγνωστοι είχαν εισέλθει στην κατοικία του και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας πέραν των 4 χιλ. ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από παράθυρο της κατοικίας, το οποίο παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE