Απέσπασαν χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας 4 χιλιάδων ευρώ - Μπήκαν ενώ απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Απέσπασαν χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας 4 χιλιάδων ευρώ - Μπήκαν ενώ απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην Τσάδα, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες από τον ιδιοκτήτη κατοικίας ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του που διατηρεί στην Τσάδα, ενώ απουσίαζε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Ο παραπονούμενος ανέφερε στην Αστυνομία, ότι επιστρέφοντας διαπίστωσε χθες βράδυ ότι άγνωστοι είχαν εισέλθει στην κατοικία του και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας πέραν των 4 χιλ. ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από παράθυρο της κατοικίας, το οποίο παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE