Απέσπασαν χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας 4 χιλιάδων ευρώ - Μπήκαν ενώ απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Απέσπασαν χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας 4 χιλιάδων ευρώ - Μπήκαν ενώ απουσίαζε ο ιδιοκτήτης

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην Τσάδα, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες από τον ιδιοκτήτη κατοικίας ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του που διατηρεί στην Τσάδα, ενώ απουσίαζε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Ο παραπονούμενος ανέφερε στην Αστυνομία, ότι επιστρέφοντας διαπίστωσε χθες βράδυ ότι άγνωστοι είχαν εισέλθει στην κατοικία του και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας πέραν των 4 χιλ. ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από παράθυρο της κατοικίας, το οποίο παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE