ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 171 κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 171 κρούσματα

Ένας θάνατος, μια 80χρονη γυναίκα, καταγράφηκε σήμερα στα κατεχόμενα ανεβάζοντας τον συνολικό των θυμάτων της πανδημίας στους 46.

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε σήμερα 171 θετικά περιστατικά, τα 142 εγχώρια που εντοπίστηκαν από 18.252 διαγνωστικούς ελέγχους.
 
Πέντε άτομα εντοπίστηκαν θετικά ενώ έφτασαν αεροπορικώς ενώ 24 ήταν επαφές κρουσμάτων. Από τα σημερινά περιστατικά, 60 εντοπίστηκαν στην περιοχή Λευκωσίας 38 στην Κερύνεια, 32 στην Αμμόχωστο, 5 στο Τρίκωμο, 4 στην Μόρφου, 3 στην περιοχή της Λεύκας.
 
Μέχρι σήμερα έχουν γίνει 2.268.947 τεστ και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 14.603. Υπό παρακολούθηση και θεραπεία βρίσκονται 2063, τα 79 στο νοσοκομείο πανδημίας, 12 είναι στην εντατική.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE