Σήκωσαν χρήματα και χρυσαφικά από έπαυλη - Όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης

Σήκωσαν χρήματα και χρυσαφικά από έπαυλη - Όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουρίστας από την Βρετανία που διαμένει σε έπαυλη, στην περιοχή της Πέγειας, κατήγγειλε ότι ενώ αυτός απουσίαζε για λίγες ημέρες, άγνωστα πρόσωπα παραβίασαν την έπαυλη και απέσπασαν απ’ αυτή χρήματα και χρυσαφικά. 

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, από την κατοικία που νοικιάζει κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ καθώς και αριθμός χρυσαφικών, άγνωστης αξίας.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE