Ένα χρόνο πριν… ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΕΛ – Οι «επιζώντες» της περσινής πρεμιέρας!

Ένα χρόνο πριν… ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΕΛ – Οι «επιζώντες» της περσινής πρεμιέρας!

Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» (21/08-19:00), για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν έχει… καμία σχέση με την περσινή ομάδα της πρεμιέρας. Από την αρχική ενδεκάδα της λήξασας περιόδου, μόνο οι Σάντος, Λουντέμο και Εφραίμ «σώζονται»!

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της σεζόν 2020/21 κόντρα στην Καρμιώτισσα την 11άδα του ΑΠΟΕΛ απάρτιζαν οι Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς, Σάντος, Μερκής, Ιωάννου, Γένσεν, Λουντέμο, Τάμαρι, Ζαχίντ, Εφραίμ και Σαχάρ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.