Δολοφόνησαν τον 16χρονο Κύπριο, Στέλιο σε πάρκο στην Βρετανία – Συντετριμμένη η οικογένεια του απαιτούν να εντοπιστούν οι δράστες

Δολοφόνησαν τον 16χρονο Κύπριο, Στέλιο σε πάρκο στην Βρετανία – Συντετριμμένη η οικογένεια του απαιτούν να εντοπιστούν οι δράστες

Εντατικές οι έρευνες γύρω από την δολοφονία του 16χρονου Κύπριου, Στέλιου Αβερκίου που διαπράχθηκε στην Βρετανία και συγκεκριμένα σε πάρκο στο Τότεναμ.

Ο 16χρονος Στέλιος είχε εντοπιστεί την 1η Αυγούστου τραυματισμένος από μαχαίρι στο πάρκο Lordship Recreation Ground και νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, δέκα ημέρες αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Σύμφωνα με την νεκροτομή επί της σορού του 16χρονου, διαφάνηκε πως η αιτία θανάτου είναι τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, στον αριστερό μηρό.

«Παρά το γεγονός ότι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, η Αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εμπλέκονται δύο ύποπτοι στην δολοφονία. Μετά την επίθεση στο νεαρό, οι δύο τους έτρεξαν στη νότια έξοδο του δρόμου. Ο ένας εξ αυτών, κινείτο με ποδήλατο. Παρακαλώ οποιοδήποτε ήταν στην περιοχή, από τις 2:00 το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου και μπορεί να είδαν κάτι, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνείαση της υπόθεσης, να επικοινωνήσει μαζί μας» τονίζοντας ότι «μία οικογένεια είναι συντετριμμένη από το συμβάν και θέλουμε να βεβαιώσουμε πως αυτοί που είναι υπαίτιοι για το συμβάν, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον Δικαιοσύνης».

Σημειώνεται ότι η νονά του Μαρία Στάνφορθ ανέλαβε μέσω ιστοσελίδας τη συγκέντρωση χρημάτων για τα έξοδα της κηδείας και ο στόχος των 5000 στερλινών υπερκαλύφθηκε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE