Πυροβολισμοί στη Λευκωσία - Πήρε το G3 και άρχισε να πυροβολεί κατά του γείτονα του

Πυροβολισμοί στη Λευκωσία - Πήρε το G3 και άρχισε να πυροβολεί κατά του γείτονα του

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Αυγούστου στην περιοχή Άγιος Δομέτιος στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα γύρω στις 3:00 λήφθηκε πληροφορία για πυροβολισμούς σε οικία.

Στο σημείο έσπευσαν του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν πυροβολισμοί από στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 στην είσοδο οικίας και στο όχημα του ιδιοκτήτη της, ενώ εντοπίστηκαν και τέσσερις κάλυκες. Μετά από έρευνες, οι Αρχές οδηγήθηκαν σε 47χρονο που διέμενε στην περιοχή, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 47χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που έριξε τους πυροβολισμούς εναντίον της οικίας του γείτονα του, αναφέροντας ότι προκαλούσε οχληρία.

Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση και οι έρευνες συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE