Πυροβολισμοί στη Λευκωσία - Πήρε το G3 και άρχισε να πυροβολεί κατά του γείτονα του

Πυροβολισμοί στη Λευκωσία - Πήρε το G3 και άρχισε να πυροβολεί κατά του γείτονα του

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Αυγούστου στην περιοχή Άγιος Δομέτιος στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα γύρω στις 3:00 λήφθηκε πληροφορία για πυροβολισμούς σε οικία.

Στο σημείο έσπευσαν του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν πυροβολισμοί από στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 στην είσοδο οικίας και στο όχημα του ιδιοκτήτη της, ενώ εντοπίστηκαν και τέσσερις κάλυκες. Μετά από έρευνες, οι Αρχές οδηγήθηκαν σε 47χρονο που διέμενε στην περιοχή, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 47χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που έριξε τους πυροβολισμούς εναντίον της οικίας του γείτονα του, αναφέροντας ότι προκαλούσε οχληρία.

Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση και οι έρευνες συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE