Σήκωσαν αυτοκίνητο από περιφραγμένο χώρο στην Πάφο και το έκαψαν στην Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σήκωσαν αυτοκίνητο από περιφραγμένο χώρο στην Πάφο και το έκαψαν στην Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία και η Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε σε όχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα που βρισκόταν σε δρόμο στην περιοχή του Ύψωνα τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου, όπου μέλη της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για κατάσβεση. 

Από εξετάσεις μελών της Αστυνομίας στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η μηχανή του αυτοκινήτου είχε αφαιρεθεί και πως πρόκειται για κλοπιμαίο όχημα που είχε δηλωθεί την Παρασκευή 20 Αυγούστου, από περιφραγμένο χώρο του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων στην Τίμη της επαρχίας Πάφου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE