Προβληματισμός, απογοήτευση, συνάντηση και… μεταγραφές!

Προβληματισμός, απογοήτευση, συνάντηση και… μεταγραφές!

Ο ΑΠΟΕΛ έζησε μια εφιαλτική βραδιά στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος καθώς, η Πάφος τον… διέλυσε με 4-0.

Αλλιώς φαντάζονταν τη νέα αρχή οι γαλαζοκίτρινοι και αλλιώς ήρθε, με την προβληματισμό και την απογοήτευση που υπήρχαν από την… περσινή χρονιά να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους.

Μια ομάδα που είχε δύο μήνες προετοιμασίες, μια ομάδα που έφερε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, δεν κατάφερε, όχι μόνο να πάρει το τρίποντο, αλλά να κάνει και επίθεση. Το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ήταν… τραγικό από όλες τις απόψεις. Ούτε αρχή, ούτε τέλος, ούτε… μέση είχε. Ένα σύνολο… άναρχο. Παίκτες που αδυνατούσαν να συμβαδίσουν με τον ρυθμό του ματς, και παιδικά λάθη, ειδικά στην άμυνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE