LIFESTYLE

Ερωτευμένη παίκτρια του GNTM μετά το διαζύγιό της – Ο τράπερ που της 'έκλεψε' την καρδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ερωτευμένη παίκτρια του GNTM μετά το διαζύγιό της – Ο τράπερ που της 'έκλεψε' την καρδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Εμμανουέλα Μάινα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM και κατάφερε από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίσει εξαιτίας της εξωτικής της ομορφιάς.

Η νεαρή κοπέλα αυτόν τον καιρό ζει μια όμορφη φάση στην προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η Εμμανουέλα Μάινα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Real News” και ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Τρυψιάνη, γνωστός ως Skive, ο οποίος είναι πρωταγωνιστής της ελληνικής trap σκηνής.

Οι δύο τους ζουν έναν δυνατό έρωτα, χωρίς να τους ενδιαφέρει να το προβάλουν. Κρατούν χαμηλούς τόνους και απολαμβάνουν το κάθε λεπτό της κοινής τους ζωής.

Η 23χρονη Εμμανουέλα Μάινα με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη μετά την αποχώρησή της από το GNTM πήρε διαζύγιο από τον επί δύο χρόνια σύζυγό της και λίγο αργότερα η γνωριμία της με τον Skive της άνοιξε νέους ορίζοντες.

Ο Skive γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα και είναι πολύ επιτυχημένος στον τομέα του, αφού τα κομμάτια στα οποία κάνει παραγωγή ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια views στο YouTube. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Μουσική Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Derby στη Βρετανία.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top