Φρεσκοσκοτωμένα πτηνά εντοπίστηκαν στην κατοχή 22χρονου σε απαγορευμένη περιοχή

Φρεσκοσκοτωμένα πτηνά εντοπίστηκαν στην κατοχή 22χρονου σε απαγορευμένη περιοχή

Περιπολίες και ελέγχους σε όλη την ύπαιθρο της επαρχίας Πάφου για πρόληψη του φαινομένου λαθροθηρίας, πραγματοποίησαν την Κυριακή μηχανοκίνητα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν συνολικά 15 έλεγχοι κυνηγών χωρίς να προκύψει το οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των ελέγχων, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο σε απαγορευμένη περιοχή του χωριού Τίμης 22χρονο από χωριό της επαρχίας Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή για το κυνήγι.

Στην κατοχή του 22χρονου φέρεται να εντοπίστηκαν 16 φρεσκοσκοτωμένα πτηνά που πιστεύεται ότι πρόκειται για φάσες, ενώ κατασχέθηκαν 103  φυσίγγια και ένα ΔΟΚΟ. Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών και η Υπηρεσία Θήρας διερευνούν την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.