Φρεσκοσκοτωμένα πτηνά εντοπίστηκαν στην κατοχή 22χρονου σε απαγορευμένη περιοχή

Φρεσκοσκοτωμένα πτηνά εντοπίστηκαν στην κατοχή 22χρονου σε απαγορευμένη περιοχή

Περιπολίες και ελέγχους σε όλη την ύπαιθρο της επαρχίας Πάφου για πρόληψη του φαινομένου λαθροθηρίας, πραγματοποίησαν την Κυριακή μηχανοκίνητα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν συνολικά 15 έλεγχοι κυνηγών χωρίς να προκύψει το οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των ελέγχων, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο σε απαγορευμένη περιοχή του χωριού Τίμης 22χρονο από χωριό της επαρχίας Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή για το κυνήγι.

Στην κατοχή του 22χρονου φέρεται να εντοπίστηκαν 16 φρεσκοσκοτωμένα πτηνά που πιστεύεται ότι πρόκειται για φάσες, ενώ κατασχέθηκαν 103  φυσίγγια και ένα ΔΟΚΟ. Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών και η Υπηρεσία Θήρας διερευνούν την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE