Φρεσκοσκοτωμένα πτηνά εντοπίστηκαν στην κατοχή 22χρονου σε απαγορευμένη περιοχή

Φρεσκοσκοτωμένα πτηνά εντοπίστηκαν στην κατοχή 22χρονου σε απαγορευμένη περιοχή

Περιπολίες και ελέγχους σε όλη την ύπαιθρο της επαρχίας Πάφου για πρόληψη του φαινομένου λαθροθηρίας, πραγματοποίησαν την Κυριακή μηχανοκίνητα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν συνολικά 15 έλεγχοι κυνηγών χωρίς να προκύψει το οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των ελέγχων, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο σε απαγορευμένη περιοχή του χωριού Τίμης 22χρονο από χωριό της επαρχίας Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή για το κυνήγι.

Στην κατοχή του 22χρονου φέρεται να εντοπίστηκαν 16 φρεσκοσκοτωμένα πτηνά που πιστεύεται ότι πρόκειται για φάσες, ενώ κατασχέθηκαν 103  φυσίγγια και ένα ΔΟΚΟ. Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών και η Υπηρεσία Θήρας διερευνούν την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE